Сторінки

вівторок, 24 грудня 2019 р.

Семінар вчителів початкових класів та керівників гуртків БТТШ


Подяка за чудову ідею вчителям початкових класів Плотицької ЗОШ Оксані Євгенівні Водвуд та Галині Павлівні Кобялко. "Хай живе добро у Ваших серцях! Тоді разом зробимо світ трошки кращим",- лунало з уст маленьких акторів мюзиклу "Хто врятує різдвяну вечірку?".





четвер, 19 грудня 2019 р.

пʼятниця, 13 грудня 2019 р.

Семінар-тренінг


12 грудня в Плотицькій ЗОШ І-ІІ ст. проходив семінар-тренінг на тему "Розвиток творчого потенціалу педагогів шляхом використання тренінгових та інтерактивних технологій". Педагоги-організатори, психологи, соціальні педагоги та класні керівники школи, що нас приймала, проявили свої творчі можливості. Об'єднавшись у три майстерні, вони виконували різні завдання, кожне з яких потребувало творчих підходів. Була тепла атмосфера та приємні емоції від роботи.

пʼятниця, 6 грудня 2019 р.

В обсерваторії села Лозова



"Є у Космосі зорі великі й малі,

Є холодні й гарячі планети.
Я - людина! Живу на казковій Землі
І пізнати всі мрію секрети"
Учні, вчителі, батьки та любителі науки с. Великий Глибочок досліджували зорі в обсерваторії села Лозова під наставництвом вчителя фізики Михайла ШЕМЕЛІ та методиста ТОКІППО Василя ГАЙДИ. Методист з початкової освіти Наталія КМЕТЬ





вівторок, 3 грудня 2019 р.

Навчальні ігри на уроках географії


У Білецькій ЗОШ І-ІІ ст. ім. С. Крушельницької був проведений майстер-клас вчителями географії Миколів Зоряною Петрівною "Навчальні ігри на уроках географії" і Захарків Нелею Петрівною (Плотицька ЗОШ І-ІІ ст.) "Особливості використання нестандартних форм і методів навчання на уроках географії та біології".






понеділок, 2 грудня 2019 р.

Мартин Боруля чи Беруля, селянин чи дворянин, любов чи вигода?!


Мартин Боруля чи Беруля, селянин чи дворянин, любов чи вигода?! Часи змінюються – проблеми залишаються. Для вчителів початкових класів Білецької ОТГ методист Наталія Володимирівна Кметь організувала відвідини драмтеатру. Вистава порушує одну з вічних людських матерій – підміну моральних і духовних цінностей соціальним статусом. Амбіції головного героя – бути "сопречисленним у дворяни", приводять його до повного фізичного і духовного спустошення! Але життя дарує другий шанс для усвідомлення, що головне не чин, а порядність, чесність та відвертість… Безліч актуальних життєвих ситуацій, колоритний гумор та соковита гра акторів змусять вас бути задоволеним своїм вибором вистави.




Розвиток системи забезпечення якості освіти



28 листопада у школі відбувся семінар директорів шкіл Білецької ОТГ.

Тема семінару "Розвиток системи забезпечення якості освіти "
Семінар відбувся в три етапи .На першому етапі слухали завідувачку Білецьким методичним кабінетом Oksana Komarnitska та директора школи Ігор Пелішко. Далі слухали Оксана Горбатюк ,яка розповіла про новий зміст освіти в НУШ, завдання та виклики , секрети педагогічної майстерності в умовах НУШ . Дана тема висвітлювалась за круглим столом з елементами тренінгу .
На завершення відбувся захід "Людської пам'яті мости " до Дня пам'яті жертв голодомору , який підготували педагог організатор Юля Савчук та вчитель музичного мистецтва Оксана Пиптюк.